Termeni si conditii

Brico-Led.ro – este denumirea comerciala a ALFA ENERGY SERVICE SRL., persoana juridica romana, avand sediul social in BDUL DECEBAL NR 12
SECT 3
Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului avand cod unic de inregistrare fiscala CUI RO35388453

Vanzator – Brico-Led.ro.

Cumparator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau orice persoana juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Brico-led.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Brico-led.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Apelativ – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Apelativul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului sa transmita Comenzi si care contine informatii despre Client/Cumparator, Istoricul comenzilor facute in Site (Comenzi, Facturi fiscale, Certificate de Garantie, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Wishlist – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia. In aceasta sectiune Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi.

Listele pot fi:

• Private: toate listele sunt private si pot fi vizualizate numai de titularul Contului, in afara de situatia de mai jos, in care ele devin publice.

• Publice: orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+)

Cosul de cumparaturi – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; daca Bunurile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web Brico-led.ro.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.

Bun – orice produs afisat pe Site, inclusiv produsele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator, ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a afisa in scop comercial, un numar finit de Bunuri cu stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

toate informatiile de pe Site care pot fi vizualizate prin utilizarea unui echipament electronic;
continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; 
orice informatie comunicata Cumparatorului prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, conform informatiilor de contact specificate sau nu de catre acesta;
informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia. 
Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative ?i de a spune daca Bunul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – mod de apreciere a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs, exprimat sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea si pana la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun.

Comentariu – apreciere sau observatie critica asupra unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun, o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Wishlist” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea catre Cumparator a unui Bun de catre Brico-led.ro, prin utilizarea serviciilor de plata agreate de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor, asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Din motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul sa modifice cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda, Vanzatorul va anunta pe Cumparator la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului cu ocazia efectuarii Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator. Pentru motive justificate, Brico-led.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Brico-led.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Brico-led.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza interactionand direct cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Brico-led.ro isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip Captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. Brico-led.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Brico-led.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A..

3.6. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor afisat pe Site include Taxa de timbru verde. In cazul in care Utilizatorul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Brico-led.ro.

3.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / imagini dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.8. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul achizitionat. Solicitarea va fi disponibila Cumparatorului odata intrat in Cont si serveste la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site despre detalii cat mai complete despre Bunurile respective.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

4.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. COPYRIGHT

5.1. Continutul, astfel cum este definit initial, preambul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date sunt proprietatea exclusiva a Brico-led.ro si a partenerilor sai prezentati pe Site.

5.2. Brico-led.ro declara pe propria raspundere faptul ca intreg Continutul de pe Site este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa se incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor, www.Brico-led.ro.ro va pune la dispozitie adresa de e-mail copyright [at] Brico-led.ro.ro.

5.3. Folosirea fara acordul Brico-led.ro a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

6. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate face Comenzi pe Site, adaugand Bunurile dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda dupa ce face plata prin una dintre modalitatile agreate de Vanzator. Orice Bun adaugat in cosul de cumparaturi este disponibil pentru achizitie daca exista stoc disponibil.

6.2. Daca o Comanda nu se finalizeaza, simpla adaugare a unui Bun in cosul de cumparaturi nu atrage dupa sine inregistrarea unei Comenzi si nu atrage dupa sine rezervarea automata a Bunului.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta in Comanda sunt adevarate, corecte si complete la data plasarii Comenzii.

6.4. Cumparatorul consimte prin finalizarea Comenzii ca Vanzatorul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesar acest lucru.

6.5. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese daca datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.

6.6. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renun?e la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira în termen de 14 zile de la:

„ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat”
„ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese” 
6.7. Daca decide sa se retraga din Contract, Cumparatorul poate sa completeze online formularul de retur aflat in Contul sau.

6.8. Sumele reprezentand contravaloarea returului efecturat de Cumparator vor fi rambursate de Vanzator in maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care Vanzatorului este informat de Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract, prin virament bancar pentru Comenzile achitate prin Card bancar/Ordin de plata/ramburs

6.9. Vanzatorul va putea amana plata sumelor pana la primirea Bunurilor vandute.

6.10. Daca un Bun comandat de catre Cumparator nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 5 (cinci) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.11. Disponibilitatea unui Bun este afisata in Site dupa cum urmeaza:

In stoc magazin – Bunurile pot fi livrate in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea Comenzii 
In stoc – Bunurile pot fi livrate in 3-5 zile lucratoare de la confirmarea Comenzii.
La comanda sau Stoc limitat – Bunurile pot fi livrate in medie in 5-7 zile lucratoare de la confirmarea Comenzii, disponibilitatea Bunurilor comandate urmand a fi comunicata de consultantul de vanzari.
Comanda externa – Bunurile pot fi livrate in minim 14 zile lucratoare de la confirmarea Comenzii, disponibilitatea Bunurilor comandate urmand a fi comunicata de consultantul de vanzari.
Lipsa stoc – sistemul permite alertarea la revenirea Bunurilor in stoc, daca setati o alerta de stoc.
Produs indisponibil – Bunul nu mai este disponibil 
7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

Bunuri asupra carora au fost efectuate interven?ii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgârieturi, ciobituri, lovituri, ?ocuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii. 
Bunuri manufacturate conform indicatiilor Cumparatorului.
Bunurile pentru care preturile au fost reduse in urma unei negocieri si/sau care au fost procurate din afara Romaniei si livrate “La comanda” speciala a cumparatorului si/sau care au fost aduse si livrate cumparatorului prin “Comanda externa”, din afara teritoriului Romaniei. 
8. CONFIDENTIALITATE

8.1. Brico-led.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care ni le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Cumparatorul consimte sa nu faca nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti referitor la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin transmiterea de Review-uri, Rating-uri, Comentarii, Intrebari sau Raspunsuri prin intermediul acestui Site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a le utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui in interes propriu. Daca legislatia in vigoare nu prevede altfel in acest sens, Brico-led.ro nu constituie un subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise.

9. COMUNICARI COMERCIALE

9.1. Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale prin selectarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator sau prin contactarea Vanzatorului.

9.2. Daca adauga Bunuri in sectiunea din Cont denumita „Cosul de cumparaturi”, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale legate de existenta Bunurilor in sectiunea “Cosul de cumparaturi”

9.3. Daca un Utilizator/Client/Cumparator adauga Bunuri in sectiunea din pagina Bunului denumita „Anunta-ma cand scade pretul”, Vanzatorul va transmite acestuia Comunicari Comerciale legate de pretul Bunurilor

9.4. In urma achizitionarii unui Bun, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la sugestii de Bunuri recomandate a fi utilizate impreuna cu Bunul achizitionat.

9.5. Pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si a experientei de cumparare, datele dumneavoastra vor fi folosite pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie; datele relevate in urma acestor procesari nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in scopurile detaliate mai sus. Datele furnizate nu vor fi asociate cu identitatea dumneavoastra, nu vor fi transmise catre ter?i si nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea Brico-led.ro.

10. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului www.Brico-led.ro.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Pentru Bunurile livrate, Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura fiscala, Cumparatorul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de Brico-led.ro, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

10.4. Ca sa primeasca factura, Cumparatorul are obligatia de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si are obligatia de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.5. Cu acest mod de comunicare, Cumparatorul are posibilitatea ca prin intermediul Contului sau sa detina o evidenta a facturilor emise de Brico-led.ro, putandu-le tipari, salva si/sau arhiva la randul sau, oricand si in orice mod ar dori.

10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Brico-led.ro in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.7. Daca aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect telefonic sau pe adresa de mail: office@Brico-led.ro.ro.

10.8. Daca pentru localitatea aleasa de dumneavoastra este posibil modul de plata cu cardul direct la curier, datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Brico-led.ro si nici nu vor fi stocate de catre de Brico-led.ro sau de catre procesatorul de plati agreat.

10.9. Gasiti conditiile de plata a Bunurilor vandute de catre Brico-led.ro in sectiunea Cum platesc.

11. LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Gasiti Conditiile de livrare a Bunurilor vandute de catre Brico-led.ro in sectiunea Cum se livreaza.

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3. Vanzatorul efectueaza livrarea Bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.

12. GARANTII

12.1. Toate Bunurile comercializate de catre Brico-led.ro, exceptand Bunurile resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator.

12.2. Pentru Bunurile vandute si livrate de Brico-led.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, daca acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Vanzator.

12.3. Pentru Bunurile din Comanda care beneficiaza de garantie in baza certificatelor de garantie emise de catre Vanzator, Brico-led.ro va transmite Cumparatorului aceste certificate de garantie exclusiv in format electronic, prin adaugarea Certificatului de garantie aferent in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

12.4. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revine obligatia de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Cont si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont, pe care le poate tipari, salva si arhiva dupa dorinta.

12.5. Daca aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect telefonic sau pe adresa de mail: office@Brico-led.ro.ro.

12.6. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

12.7. Pentru Bunurile resigilate, certificatul de garantie este emis de catre Brico-led.ro, iar garantia poate sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Bun nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui Bun resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii daca nu este stipulat altfel in pagina produsului.

13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

13.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

14. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si nici pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare, in special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola), pentru gestionarea accesarii Contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza ?i modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerin?elor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricarei astfel de modificari, vom afi?a pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

15. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1. Te rugam sa parcurgi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

16. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

16.1. Vezi Politica de cookie, care face parte din prezentul Document.

17. FORTA MAJORA

17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

17.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

18.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Targoviste.

18.2. Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui Site va fi rezolvat pe cale amiabila.

18.3. Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania.

18.4. Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. ALFA ENERGY SERVICE SRL S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0742177002 si la adresa de e-mail service [at] contact@brico-led.ro.

19.2. Vezi Informatiile privind DEEE, care fac parte din prezentul Document.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.